Deze kapstok zorgt ervoor dat je je kledij niet meer hoeft te wassen

Vorige week hadden we nog de coole Gentlewasher, vandaag heeft Panasonic iets cools in het kleding-gamma. Ze ontwikkelden namelijk een slimme kapstok. En met slim bedoelen we eigenlijk wel geniaal. Hun kleerhanger zou in staat zijn om de wasmachine te vervangen.

panasonic_clothes_hanger_1

Nu, van wasmachine tot kleerhanger, er moet toch wel een serieus brugje gemaakt worden om van een kleerhanger een wasmachine te maken. Wel, de Panasonic Deodorizing Hanger beschikt over een specifieke technologie dat hij je kledij kan ontgeuren door middel van nanodeeltjes. Het enige wat je moet doen is je kledij tot zes uur op de hanger laten hangen en klaar. Alle geuren zullen verdwenen zijn, met een frisse geur als gevolg.

Er zijn wel enkele nadelen verbonden aan deze innovatieve kleerhanger. Zo heb je stopcontact nodig, iets wat bij niet veel mensen standaard in hun kleerkast verwerkt zit. Daarnaast werkt het enkel voor geuren (denk aan rook- en zweetgeuren), en dus niet voor vlekken. Wanneer je een ongelukje had met je wit hemd en tomatensaus, dan zal deze Panasonic Deodorizing Hanger je niet van dienst kunnen zijn.

panasonic_clothes_hanger_2

De kapstok is niet goedkoop. Hij kost 20.000 yen, wat neer komt op 157 euro. Als je het berekent, ben je met een wasmachine en droogkast nog sneller af én is je kledij echt wel helemaal proper. Maar voor een kostuum, wat je niet in een wasmachine mag steken, kan het wel goed van pas komen.

LEES OOK:  Human sound

Je kan deze opgewaardeerde kapstop verder ontdekken op de website van Panasonic.

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Programmeren en robotica voor de nieuwste generatie

Deze vaas doet ons schaken