Deze klok toont waar je familie en vrienden zijn

De ETA clock is een initiatief van startup DC Creatives en heeft als doel je op een leuke manier te vertellen waar je vrienden en familie zich bevinden. De klok werkt met een smartphone app, want ja, we zitten helaas niet in één of andere Harry Potter film. Met de smartphone app kunnen alle gezinsleden of vrienden hun geolocatie aan een specifieke wijzer koppelen. Wanneer je je dus van het werk naar huis verplaatst, zal de wijzer zich dus ook verplaatsen. Heel erg handig om te checken of je allerliefste niet op café zit of je kinderen ergens rondhangen waar ze niet moeten zijn. Nu, apps zoals Snapchat laten het ook al toe om de specifieke locatie van je vrienden te zien. Het verschil met deze ETA klok is dat je enkel het type locatie ziet, en niet de specifieke plek in detail. Als gebruiker moet je wel je veelbezochte plekken -denk aan je huis, werk en je favoriete stamkroeg- categoriseren in de app. 

etaclock

Wil je ook graag zo’n geolocatie-klok in huis? Dan kan je hem nu bestellen voor omgerekend 290 euro op Kickstarter. De klok haalde al ruim 60% van de gewenste funding binnen. Indien het project slaagt, heb je hem volgende zomer 2018 in huis. Ontdek hem verder hieronder in de video. 
 

 

LEES OOK:  De appel valt niet ver van de boom

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze musthaves maken je studentenkamer cool!

Deze heuptas geeft je een bierbuikje