Deze koffie verstopt een groot geheim

Velen onder ons houden wel van een extraatje bij de koffie. Een lekker koekje of stukje cake is altijd een goed idee. De makers van deze Maruhi koffie kop en schaaltje wilden het hele koffiemoment nog specialer maken. Ze ontwikkelden een set van een kop en bordje met een verborgen ruimte waardoor je iets, een koekje of verrassing, kan verstoppen onder de kop. Op die manier wordt diegene die de koffie krijgt verrast bij het opheffen van de kop. Leuk om er een koekje of kleine attentie onder te steken. 

 

maruhigif

 

Leuk voor bij je thuis, maar ook voor restaurants en koffie bars die hun klanten op een ludieke manier willen verrassen met wat zoetigheid. Maar evengoed om bij een romantisch ontbijt op bed je liefste ten huwelijk te vragen door er een verlovingsring onder te stoppen. Maar ze moet dan wel een hevige koffie fan zijn uiteraard. Het is eens iets anders dan de ring in een champagneglas of stuk taart te verstoppen. 

 

maruhi2

 

Als je zelf zo’n Maruhi setje in huis wil halen, kan dat nu via Kickstarter. Je betaalt er 3700 Yen voor een setje, dat is omgerekend zo’n 27 euro.

 

 

Ontdek de Maruhi cup

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

72 uur in een glazen hut

Je volgende elektrische tandenborstel werkt zonder batterijen