Haal de barista in jezelf naar boven met deze Spice Pen.

Koffie en warme dranken zijn een canvas geworden voor kunst.  Met een speciale giettechniek, namelijk de latte arttechnieken met warme melk kunnen baristas op espresso en cappuccino kleine kunstwerken creëren die helemaal insta-waardig zijn. In Nederland worden er zelfs kampioenschappen gehouden voor de baristas die de beste koffie zetten met de meest creatieve latte art. Deze gaat verder dan de koffiekop. We zagen deze kunst ook al op een ijshorentje tot leven komen.

Heb je nog geen echte barista skills, dan is er nu is er een nieuwe tool waarmee je je koffie gemakkelijk zelf kan personaliseren: de Spice Pen.

Schrijf en teken op je cappuccino

Het bedrijf Ginni Bird creëerde een soort van pen waarmee je op je drank kan tekenen “The spice bird”. De pen ziet er uit als zo’n 3D pen waarmee je zelf 3D art kan maken. Deze Spice Bird pen kan je vullen met gemalen specerijen zoals kaneel, cacao en matcha. Door op een knop op de pen te drukken komen de kruiden in een kleine hoeveelheid vrij en kan je beginnen tekenen. Maar het blijft niet alleen bij koffie of latte. Je kan de pen ook vullen met gemalen peterselie en paprika om hartige gerechten of borden te decoreren.

LEES OOK:  Monument, de slimste manier om je foto's op te slaan en te beheren.

Je kan deze kruidige pen kopen voor €20. Latte art krijgt een nieuwe dimensie met The spice bird van Ginni Bird.

 

Written by Yana

Trend researcher | food lover, a passion for interior design and a soft spot for a cool concept with an ecological input.

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze nieuwe fitness trend is goed voor het milieu.

Creëer een comfortabele zetel met deze stoffen bouwstenen