Kunstwerk of moderne kattenboom?

Heel wat huiskamers hebben er eentje. Dan hebben we het over huiskamers waar katten baas zijn en er zo’n ontsierlijke kattentoren pronkt. Jawel, zo’n kitch stuk meubilair bestaande uit stof en krabpalen waar katlief al dan niet zijn of haar dag in of op doorbrengt. Nu is er goed nieuws voor de kattenmensen met smaak. Ontwerper Yoh Komiyama creëerde namelijk NEKO, dé moderne design kattenboom.

Deze kattenboom bestaat uit natuurlijk hout en ziet er heel erg minimalistisch uit. Op het eerste zicht ziet hij er meer uit als een kunstwerk dan een kattenboom. Helemaal passend in de moderne interieurs van vandaag. NEKO werd ontwikkeld in samenwerking met het Japanse bedrijf in huisdierproducten RINN.

De basis bestaat uit marmer. Zo blijft de kattenboom mooi stabiel staan wanneer je kat omhoog klimt. De latten van de boom zorgen dat je kat zich veilig verborgen voelt, maar toch alles goed in de gaten kan houden.

 

(foto credits Tomooki Kengaku)

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze bread cones zijn eco-friendly en een gezonde food trend voor je soep

Slim stapelbed geeft beide kinderen hun eigen plek