Laat je platen zweven

We zeiden het vorige week nog dat alles wat zweeft hot en trending is, en maar weer ontdekten we iets cools dat zweeft dat we wel moesten delen. Want nu is er de eerste zwevende platenspeler, ontwikkeld door MAG-LEV Audio. Dit unieke toestel is een musthave voor iedereen die houdt van hoogwaardig geluid en een innovatief design. Deze zwevende platenspeler doet eigenlijk alles wat een doorsnee platenspeler zou doen, maar voegt er een magische (lees: zwevende) toets aan toe. Boven de basis van de platenspeler wordt door magnetische levitatie een bord in de lucht “in gestuurd”. Daarop moet je je plaat leggen. De software in de platenspeler zorgt ervoor dat het bord heel precies zal draaien om zo de muziek perfect af te spelen. De makers stellen dat lucht het beste medium is (zonder veel ruis) om zo de luisterervaring naar een hoger niveau te tillen.

LEES OOK: Sound Cloud, een zwevende speaker

 

levitating-turntable-2

Naar het afspelen van muziek toe kan je met een druk op de knop switchen tussen 33,3-rpm en 45-rpm. Het ingebouwde lichtsysteem zorgt voor een oranje gloed die deze platenspeler nóg meer futuristisch maakt dan hij nu al is.

Ontdek meer op de website van MAG-LEV Audio, of bestel hem op Kickstarter vanaf 780 dollar. Dan heb je hem september 2017 in huis.
levitating-turntable levitating-turntable-5 levitating-turntable-4 levitating-turntable-6 levitating-turntable-3 levitating-turntable-7 levitating-turntable-2

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

One Ping

  1. Pingback:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nail art ontmoet technologie

Human sound