Deze lamp haalt buiten naar binnen.

De Komorebi lamp is een prachtig en uniek design product. De lamp werd ontwikkeld met als logische taak om licht te brengen in het interieur. Want ja, daar dienen lampen toch voor? Het coole aan de Komorebi lamp is dat het licht dat gecreëerd wordt super natuurlijk overkomt, net alsof het om zonlicht gaat dat door je ramen naar binnen komt. 

 

S

Het geheim zit hem in de ingebouwde projector, die video loops van lichtpatronen op je muur zal projecteren. Je hebt de keuze uit tal van verschillende video loops, zoals zonlicht dat doorheen de bomen door je raam naar binnen komt, maar ook reflecties van zonlicht op het water. Het ziet er alvast heel erg kunstzinnig uit. Je tovert je muur dus gewoon om in een natuurlijk schouwspel van licht. Heel bijzonder ook is dat de Komorebi zal meebewegen met de zon om zo het licht ook te verplaatsen op je muur naarmate de uren verstrijken. 

 

komorebi_lamp_9

 

Deze projector-lamp is een initiatief van de in Londen wonende designer Leslie Nooteboom. Hij is momenteel op zoek naar investeerders en product ontwikkelaars die hem kunnen helpen om dit prototype tot een finaal product te krijgen. Wij zijn alvast fan van het concept, het ziet er nu al veelbelovend uit!

LEES OOK:  Dit uurwerk zit verstopt in een Parijse woning

 

Ontdek Komorebi

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Maak heerlijke frozen yoghurt voor jou alleen.

Deze laser graveur past gewoon in je hand