Deze laser graveur past gewoon in je hand

En je kan er zelfs je pannenkoeken mee personaliseren.

De dag van vandaag kan je bijna alles personaliseren. Van je kledij tot je accessoires, tot zelfs het eten dat je dagelijks verorbert. En de nieuwste manier om die dingen te personaliseren heet Cubiio. Cubiio is eigenlijk een mini laser graveur, een toestelletje dat prints, tekeningen en woorden kan branden door middel van een laserstraal. De normale laser graveurs en cutters zijn meestal wat groter van formaat met als gevolg dat ze wel veel plaats kunnen innemen. Cubiio deed het anders. Hij is volledig computergestuurd en je kan hem door zijn kleine formaat overal meenemen.

cubiio1

De Cubiio werkt met tal van materialen. Zo kan je hem gebruiken op papier, karton, leder, acryl, hout, textiel, vilt en metaal om er al een aantal te noemen. Wanneer je iets wil graveren of snijden, kies je een foto of schrijf je een woord of doodle in de bijhorende Cubiio app en klaar. Je positioneert je item naar keuze, en even later zal je doodle of foto op het materiaal gegraveerd worden. Cool! Hieronder enkele van de kunstwerkjes die je met de Cubiio kan maken.

cubio materials

Nu, de grote vraag is uiteraard het bijhorende prijskaartje. De Cubiio is nu te bestellen via Kickstarter voor de vroege vogels aan omgerekend 254 euro. Met nog meer dan een maand te gaan op het crowdfunding platform haalden ze al ruim 1000% van de gewenste funding binnen.

LEES OOK:  Haal alles uit je kampvuur met de Solo Stove Bonfire

 

 

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze lamp haalt buiten naar binnen.

Deze yogamat rolt zichzelf op