Met deze grote kartonnen Lego stenen maak je de mooiste creaties

Het Deense speelgoedmerk Lego doet het nog altijd goed. Ouders geven hun kinderen graag een geschenk dat hen even wegsleurt van smartphones en iPads. De Legosteentjes zijn, voor kinderen, een manier om hun ruimtelijk inzicht te ontwikkelen en er hun creativiteit op te kunnen loslaten.

Lego is niet alleen goed voor kleine creaties. Zo zagen we eerder dat men kon logeren in een legohuis dat gemaakt werd door maar liefst 25 miljoen legoblokjes. Met EverBlock Jr. is het nu ook mogelijk om grote creaties te maken met grote kartonnen bouwstenen.

grote lego stenen uit karton van EverBlock Jr - Spotting the Cool

EverBlock Jr. zijn grote lego-achtige bouwstenen die je op elkaar kan stapelen en waarmee je grote creaties kan creëren. Ze zijn gemaakt van gerecycleerd karton waardoor ze licht maar sterk zijn. De stenen komen voor in verschillende variaties aan grootte en kleur. De EverBlock Jr stenen kosten zo’n  €37 voor 20 stenen. Kinderen kunnen de stenen verder personaliseren door erop te tekenen en hun bouwsels nog meer karakter te geven. De bouwstenen zijn flatpacks die je met gemak in elkaar kan steken en terug uit elkaar kan halen om ze makkelijk op te bergen.

 

grote lego stenen uit karton - Spotting the Cool

Bouwplezier voor jong en oud

EverBlock begon als eerste met het ontwikkelen van modulaire bouwstenen uit plastic die je op elkaar kan stapelen. Deze bouwstenen bieden bedrijven de kans om flexibel om te gaan met ruimtes. Volwassenen kunnen zich creatief loslaten en tijdelijke wanden en meubels creëren. Wij zijn net iets meer fan van de EverBlock Jr. omdat, in tegenstelling tot hun plastieken broertjes, de kartonnen bouwstenen 100% recycleerbaar zijn.

LEES OOK:  LEGO house ziet eruit alsof het van van blokjes gemaakt is

 

Ontdek ze hier

Written by Yana

Trend researcher | food lover, a passion for interior design and a soft spot for a cool concept with an ecological input.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze Japanse toiletbril maakt van elke toiletbeurt een feest

Een drone, action camera en bewakingscamera in één