LiteLok, de droom van elke fietser

Iedereen die in een (grote) stad woont en zich met de fiets van de ene bestemming naar de andere verplaatst met de fiets kent de bijhorende frustraties wel: Wederom dat zwaar fietsslot overal meenemen en de vraag of je zware fietsketting de zoveelste diefstalpoging zal overleefd hebben. Litelok is een Britse innovatie die veel fietsers blij zou kunnen maken. De makers combineerden de belangrijkste eigenschappen waaraan het ultieme fietsslot aan zou moeten voldoen: een compact lichtgewicht dat toch voldoende veiligheid biedt. Het resultaat: een slot gemaakt uit Boaflexicore (ofwel synthetische vezels van composiet) dat wel 5 minuten lang hevige aanvallen van tangen en elektrische zagen kan doorstaan.  Litelok is lang genoeg om je fiets met gemak aan een paal of boom vast te hangen en licht genoeg om overal makkelijk mee te nemen.

Lees ook: Tapp, het eerste slimme hangslot mét vingerafdruksensor

Dit innovatieve fietsslot werd onlangs al bekroond met de award van beste uitvinding voor fietsen in Groot-Brittanië. Litelok is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren en is te koop via hun eigen website voor 85 GPB, omgerekend 99 euro.

Bekijk onderstaande video om meer te weten over hoe de Litelok precies werkt.

[button content=”Koop Litelok” color=”blue” text=”white” url=”http://www.litelok.com/” openin=”_blank”]

 

litelok litelok-5 litelok-6 litelok-3 litelok-4 litelok-2

 

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Snapchat lanceert Spectacles

Dit is het duurste huis van Europa