Little Bird, een erotisch speeltje dat lezen nog leuker maakt

Erotische boeken zijn nog lang niet passé. Na Fifty Shades of Grey zijn vele vrouwen ‘hooked’ aan dit erotische genre. Franse startup B.Sensory lanceerde een nieuw seksspeeltje dat er wel eens voor kan zorgen dat het lezen van erotische verhalen nóg populairder zal worden. Vooral bij de vrouwen dan. Dit nieuwste speeltje met als naam ‘Little Bird’ geeft lezen een ‘extra dimensie’. Het enige wat je hoeft te doen is de app downloaden op je telefoon of tablet, een erotisch kortverhaal kiezen en beginnen lezen in de ‘vibrating’ modus. Tijdens het lezen moet je ‘spelen met de woorden’ door met je smartphone te schudden, er over te wrijven of over het scherm blazen om de tekst tevoorschijn te laten komen. Met als gevolg dat hierdoor ook vibraties worden opgewekt, allemaal in lijn en op de juiste momenten volgens het kortverhaal. No worries, op elk moment kan je de snelheid en intensiteit van de vibraties aanpassen.

Maar ook dames die minder van lezen houden, kunnen gewoon gebruik maken van de ‘remote control’ functies van de app. Ideaal voor solo én duo play.

De oprichtster en CEO van B.Sensory, Christel Le Coq, is een grote fan van erotische literatuur. Ze vond dat de tijd aangebroken was om the Internet of Things te linken met de kracht van woorden om zo een extra dimensie toe te voegen en het lezen van erotische verhalen nog intenser te maken. Het bedrijf is momenteel aan het samenwerken met verschillende uitgevers en auteurs om nieuwe content voor de app te voorzien.

LEES OOK:  De eerste slimme robotcamera voor je smartphone

 

151-2015-07-19-compl-profilpublicstartup-little-bird-couette

 

little-bird-and-app-thumbnail1

4084d460-c457-0132-46c1-0e9062a7590a

 

Denk je dat de Little Bird in zijn opzet zal slagen? Je kan je eigen speeltje hier bestellen.

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

split_01

Koken en eten in één

1-1030x952-1000x600

Met Ruggie raak je gegarandeerd met beide benen uit bed