Met Livia schakel je menstruatiepijn uit.

Als we het over menstratiepijn hebben, dan kan bijna elke vrouw in de wereld daar haar (minder leuke) ervaringen over delen. Waar het bij sommige vrouwen maar aankomt op een licht ongemakkelijk gevoel, gaat het bij anderen om hevige krampen die dagen aanslepen.

Er zijn heel wat medische oplossingen ontwikkeld om de pijn tot een minimum te herleiden, Denk aan de vele pijnstillers met ‘femina’ achter hun naam. Nu, niet iedereen is liefhebber om pillen als oplossing voor deze pijnen te kiezen.

 

Livia ontstond als niet-medische oplossing voor menstruatiepijnen. Het gaat hier om een klein apparaatje dat dat zachte stroomstoten uitstraalt die de zenuwen ‘bezig houden’. Wanneer je zenuwen “bezig” zijn, zijn de zenuwuiteinden gesloten. Op die manier kunnen de pijnsignalen niet meer langs je hersenen passeren en wordt de pijn dus niet gevoeld. Bye bye pijn. Deze techniek wordt ook wel de Gate Control Theory genoemd.

Om Livia te gebruiken hoef je enkel de gel-pads op je onderbuik plakken en het toestelletje op je broek bevestigen. That’s it. Daarna kan je de intensiteit aanpassen naar wens. Nog enkele voordelen zijn dat je er geen tolerantie voor kan opbouwen én het geen bijwerkingen heeft, wat bij medicijnen wel vaak het geval is.

LEES OOK:  Zuiver en extra vers kraantjeswater met GoPure

 

livia livia2 03_puefon

 

Livia kan je momenteel bestellen via Indiegogo. De early bird prijs is nu ongeveer 65 euro en zal later 122 euro bedragen.

Wat denken jullie van dit initiatief? Wij denken dat alvast veel vrouwen blij zullen zijn met deze pijnloze oplossing. Bij The Next Web hebben ze Livia al getest en waren ze al helemaal fan.

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

hero

Verander je Etsy shop in je eigen website met Pattern

mocha-cat-cafe-tokyo-harajuku-6

Design Cat Café