Deze organische lolly’s groeien uit tot kruiden of bloemen

De Pollution Popsicle werden ontworpen om watervervuiling tegen te gaan. Deze lolly’s dragen echter op een andere manier bij aan de natuur .

Snoepjes zoals zijn een guilty pleasure voor jong en oud waar het meestal niet bij eentje blijft. Daarbij wordt er soms ook veel plastic verpakkingen gebruikt. Amborella Organics ontwierp daarom een organisch snoepjes met 100% ecologisch afbreekbare verpakking.

Deze smaakvolle lolly’s zijn gemaakt van natuurlijke kleurstoffen, een unieke smaak van bloemen, fruit en kruiden, waaronder rozen & tijm, vanille & hibiscus en lavendel & limoengras. Chupa chups lolly’s lijken hierbij maar saai tegenover deze fleurige lolly’ die stukjes kruiden of bloemen bevat. De lolly’s kosten rond de € 2 per stuk.

lolly's van Amborella Organics-spotting the cool

Lolly’s met een verborgen geheim

De verpakking is biologisch afbreekbaar tot zelfs het lollystokje die gemaakt is van recycleerde papier. Wanneer je het stokje dat zaden bevat plant, groeit er met water en een beetje liefde kruiden en bloemen uit die Amborella Organics gebruikt in zijn lolly’s.Dit is een mooi voorbeeld van circulaire economie waarbij men vertrekt van de planten om de lolly te creëren om dan door de lolly nieuwe planten te laten groeien, de cirkel is rond.

Amborella Organics creëerde een lolly die smaakvol is, mooi om naar te kijken en het doet jong en oud terug in de aarde wroeten.

LEES OOK:  Deze vodka is gemaakt van afval

 

Written by Yana

Trend researcher | food lover, a passion for interior design and a soft spot for a cool concept with an ecological input.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een drone, action camera en bewakingscamera in één

Deze Nederlandse startup maakt ecologische vloeren met een 3D printer