Haal gerust adem met Flow

Je kent het misschien wel. Je fietst, jogt of wandelt naast een drukke rijbaan en de geur van uitlaatgassen slaan in je gezicht. Je hebt je misschien afgevraagd wat dit doet met je gezondheid en met goede reden. Een slechte luchtkwaliteit kan grote gevolgen hebben voor de gezondheid, zeker wanneer men grote inspanningen doet zoals joggen. Het wonen in een gebied met sterk vervuilde lucht kan maar liefst 1 jaar van je leven kosten. Mensen die in een druk bewoond gebied wonen of in steden hebben echter geen andere keuze dan zich door deze vervuilde lucht te verplaatsen. Vele steden bannen auto’s uit hun centrum om de leefbaarheid te verbeteren. Maar hoe weet je nu welk deel van de stad het minst vervuild is? Wat als je kan nagaan welke delen van jouw stad, leefomgeving een betere luchtkwaliteit hebben? Dit kan met Flow.

Adem zonder zorgen met flow

Flow van Plume Labs is een apparaat die de luchtkwaliteit in kaart zet van jouw omgeving. Net zoals er nu al apparaten bestaan die ons eten kunnen controleren, zoals Nima bijvoorbeeld, kan je ook de lucht die je inademt testen. Flow heeft een leren riem die je vastmaakt aan je fietsstuur of tas. Het apparaat meet de luchtkwaliteit en stuurt de resultaten naar een app op je gsm. Flow zet de straten in kaart met een kleurencode zodat je de straten met de meest vervuilde lucht kan vermijden.

LEES OOK:  Munteenheden vergelijken was nog nooit zo makkelijk

Met Flow, die €112 kost, kan je je met een gerust hart verplaatsen en sporten zonder je zorgen te maken over de lucht die je in ademt.

Ontdek Flow

Written by Yana

Trend researcher | food lover, a passion for interior design and a soft spot for a cool concept with an ecological input.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dit huis bestaat uit 1 kamer en 13 verdiepingen.

Neem een powernap in deze Nap bar