Maak heerlijke frozen yoghurt voor jou alleen.

Het keuken werkblad geraakt alsmaar voller en voller. Naast je heerlijke koffiemachine, blender voor je smoothie, broodrooster, soda machine is er nu een nieuw toestel dat een plekje kan veroveren, namelijk de Wim Frozen Yogurt Maker. Heerlijk toch, zo’n potje frozen yogurt. We hebben goed nieuws van de fans van dit heerlijke dessert, want voortaan kan je je eigen potje bereiden in enkele minuten met dit nieuwe apparaat voor in je keuken.

Wim-Single-Cup-Frozen-Yogurt-Machine-000

 

De Wim werkt een beetje als een Senseo of andere koffiemachine die kopjes maakt. Je steekt een capsule met een specifieke smaak in de machine, je voegt melk of een andere vloeistof toe en dan druk je op de knop. De machine zal dan alles bevriezen en de ingrediënten goed mixen. In enkele minuten is je heerlijke koude lekkernij helemaal klaar. Het voordeel van deze kleine porties is dat ze veel smeuïger zijn doordat ze helemaal vers bereid worden.  

Lekker en gezond

De recepten van de verschillende smaken werden samengesteld door een ervaren ijs-chef. Zo heb je naast de original, een gamma smaken als banana bread, milk and cookies, brownie batter, chocolate peanut butter cup om er enkele te noemen. De pods bevatten organische yoghurt, probiotica en werden gezoet door natuurlijke honing. Ook leuk is dat er na het bereiden je weinig werk hebt met de machine schoon te maken en dat het initiatief ook goed is voor het milieu. Zo werd gewerkt met recycleerbare capsules met een ingebouwd mengspatel. 

LEES OOK:  Cactus(lampjes) in huis

Wil je je eigen “froyo” zonder dat je je huis moet verlaten, dan is deze Wim echt wel iets voor jou. Je kan hem nu bestellen voor omgerekend €254. Je krijgt er een startpakket bij met 5 verschillende smaken. Later dit jaar zal je de Wim ook kunnen bestellen op Amazon.

Froyo, yes please!

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze bank kan je transformeren tot een gezellige zitplek

Deze lamp haalt buiten naar binnen.