Met deze slimme babywieg geen slapeloze nachten meer

Kersverse ouders kunnen wel beamen dat de eerste maanden helse maanden zijn. Naast vooral veel flesjes geven en luiers verversen, moet je veel tijd steken in het sussen van een huilende baby. De makers van Snoo Smart Sleeper ontwikkelden een slimme babywieg die dat laatste van je over zal nemen. Dit geautomatiseerde babybedje zit namelijk vol met sensoren om je baby in slaap te wiegen.

SNOO-crib

Vijf jaar heeft het geduurd voor dit deze slimme babywieg klaar was. Volgens de makers is de beste omgeving voor een pasgeboren baby een bedje dat de baarmoeder kan nabootsen. De baarmoeder van de vrouw is turbulent en luid. Met die wetenschap is Snoo gebouwd: een wiegje vol met sensoren, microfoons, speakers, … alle items om de juiste omgeving te creëeren voor je baby.

LEES OOK: Deze borstpomp laat moeders multitasken

De Snoo kan net zoals vele andere “slimme wiegjes” zachtjes wiegen om zo je kindje in slaap te wiegen. Heeft je baby wat meer nodig, dan kan je ook een niveau hoger schakelen. Dan zullen ronde platen onder de matras beweging genereren en de speakers zachte suizen laten horen. De speaker registreert het geluid van de baby en meet hoe stressvol hij of zij is. Daarna reageert de Snoo hierop met één van de vier levels van beweging en geluid. Om alles veilig te laten verlopen en er vooral voor te zorgen dat je baby niet kan omrollen, wordt zijn of haar slaapzakje aan het wiegje bevestigd. Na 3 minuten stoppen alle geluiden en de beweging. Als de baby dan nog steeds zou huilen, dan is er toch een ouder nodig voor een flesje of nieuwe luier.

LEES OOK:  Met deze rugzak gaat je hond overal mee

Het Snoo babybed is net zoals al die slimme apparaten niet goedkoop. Je betaalt 1160 dollar, maar misschien is dat al die slapeloze nachten wel waard?

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nooit nog met je fiets in de tramsporen

Je veters strikken doe je voortaan met één hand