Met deze zonnebril kan je livestreamen

Videos delen met vrienden is nog zoveel leuker wanneer ze live zijn. Diensten als Facebook Live en YouTube Live Streaming maakt dan dan ook mogelijk voor iedereen om snel en heel eenvoudig om live zijn of haar leven met de rest van de wereld te delen. Snap ontwikkelde eerder hun Spectacles zonnebril waarmee je filmpjes kon maken en vervolgens op het sociale medium kon delen. De brillen van Ace Eyewear hebben een gelijkaardige werking, maar zullen in dit geval live op de videodienst van jouw voorkeur streamen. De 8 megapixel camera zorgt ervoor dat je je hetgeen je ziet en dus je volledige omgeving in HD kan filmen, maar je kan ook foto’s maken.

Met slechts één tik aan de zijkant van de bril kan je beginnen foto’s maken of filmen. De camera is in staat om 120 graden van je blikveld te registreren. Je foto’s en filmpjes kan je makkelijk bewerken in de bijhorende ACTON app. De ingebouwde batterij gaat zo’n 80 uur mee (standby), en je kan er anderhalf uur non-stop mee filmen. De Ace Eyewear brillen zijn nu te reserveren voor 99 dollar.

Koop hem hier

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Loading…

Loading…

0

Crossushi, een mix tussen croissants en sushi, wordt de eerste food trend van 2018

Deze transparante verf beschermt je meubels.