Deze modulaire wand evolueert mee met je leven.

Dit modulaire meubelstuk van RIGI Design speelt in op jouw wensen en noden.

Dit modulaire meubelstuk van RIGI design speelt in op jouw wensen en noden. Interieur trends veranderen regelmatig. Plots vind je jouw interieur maar outdated en is er de nood aan verandering. Je kan een muur een nieuw likje verf geven en je kussen voorzien van een nieuwe hoes. Meubels zijn echter een heuse investering die je niet zomaar kan vervangen.

RIGI Design ontwierp een meubelstuk Life Board dat je naar believen kan aanpassen. Gaten, geboord in een houten wand maken het mogelijk om verschillende elementen met gemak te verhangen en bevestigen. Van Kledinghaken tot kaders en planken waar je decoratie op kan plaatsen.

Doorheen je leven ga je door verschillende stadia waar je soms meer of minder opbergruimte nodig hebt. Wanneer er kleine kinderen zijn wil je graag dat je planken wat hoger hangen, uit het bereik van gretige handjes.

Door zijn flexibiliteit zal de “life board” mogelijks langer in gebruik zijn dan een statisch meubelstuk. Dit systeem bespaart daarnaast ruimte en is daarom een oplossing voor micro-appartementen waar veel millennia in zullen wonen.

Dit coole meubelstuk zal echter iedereen willen of dit nu in een micro-appartement of een ruime woning is.

Written by Yana

Trend researcher | food lover, a passion for interior design and a soft spot for a cool concept with an ecological input.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De perfecte combinatie voor jonge ouders: schommelstoel en wiegje in één

Photo by Ahmed Carter on Unsplash

Alle trend rapporten voor 2018? We hebben ze hier mooi opgelijst!