Deze mini fietspomp blaast je banden op in 40 seconden

Als we de laatste lanceringen in de fiets- en autobandenwereld mogen geloven, dan rijden we over enkele jaren met banden zonder lucht. Maar momenteel zijn deze banden nog verre van in gebruik, dus moeten we naar andere oplossingen kijken wanneer we een platte band hebben. Vooral voor de ware fietsliefhebber die wat langere fietstochten maakt is het essentieel om een fietspomp bij je te hebben. Maar waar men alles doet om de fiets zo licht mogelijk te maken, zou je dan nog zo’n zware fietspomp moeten meezeulen. En daar verlies je bovendien ook nog eens veel tijd mee. Maar nu is er de Fumpa, een mini elektrisch pompje dat binnen veertig seconden je band weer helemaal vol maakt. De Fumpa is supercompact en past dus in je hand.

fumpa-fietspomp

Deze Fumpa bestaat in meerdere versies: de miniFumpa voor omgerekend 109 euro. Met deze mini variant kan je twee banden volledig oppompen. Voor de ervaren fietser is de Fumpa, die omgerekend 150 euro kost en genoeg is om zes banden weer van lucht te zien.

Een musthave voor wie geregeld eens een weekendje gaat fietsen en makkelijk 100 km zal overbruggen. Maar evengoed ook voor de pendelaar die dagelijks per fiets naar het werk gaat.

fumpa-fietspomp2-600x539

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een kampvuur zonder rook

72 uur in een glazen hut