Modulaire chocolade

We hebben het van jong af aan mogen horen dat spelen met je eten not done is. Maar met deze nieuwste lancering in het chocolade gamma, namelijks Complements Modular Chocolate, is het net wel toegestaan. Dit chocolade project is het resultaat van een mooie samenwerking tussen het designbureau Universal Favourite en Bakedown Cakery. Er werden vormen geprint in 3D die dan dienst deden om de unieke chocolade te maken. Deze blokken kan je vervolgens stapelen per twee en zo krijg je ware kunstwerkjes.

Chocolates_114

Ook naar smaken toe zijn de mogelijkheden en combinaties eindeloos. Zo kan je klassiek kiezen voor chocolade en aardbei, maar kan je ook de avontuurlijke weg inslaan en opteren voor pistache en matcha. Andere smaken zijn cookies and cream, kers, watermeloen, vanille, lemoen, cassis, ..

Heb je zelf een leuk voorstel om enkele smaken te combineren? Dan kan je die nu insturen en maak je kans op je eigen doosje chocolaatjes. Yum!

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze robot neemt alles mee en volgt je overal

‘s Werelds eerste intelligente platenspeler