Modulaire touch screen lichtmuur

Zeg alle standaard hanglampen en sta lampen maar dag. Helios Touch is het nieuwste van het nieuwste binnen het gamma van de slimme verlichting. Met deze lampen, die eruit zien als zeshoekige platte plaatjes, tover je een deel van je muur om in een lichtstrook. Het systeem werkt modulair en is magnetisch. Dus afhankelijk van het aantal zeshoekige paneeltjes dat je gebruikt, kan je kleine zones tot zelfs je volledige muur bedekken met licht. Het coolste aan de Helios Touch is dat je de paneeltjes kan aan- en uitzetten door er met je handen over te wrijven. Dus wanneer je een hele muur in Helios Touch verlichting zou steken, kan je kiezen om slechts enkele lampen te doen oplichten, maar ook je hele muur.

helios-touch-led-600x344

Helios Touch kan je nu bestellen via Kickstarter. Wanneer je eraan denkt om je hele muur in lampjes te steken, zal je wel wat geld mogen neertellen. De prijzen voor vijf lampjes en lichtbron starten aan 49 Pond.

Ontdek Helios Touch

heliostouch3 heliostouch

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze drone maakt voortaan je selfies

Slaap in een boekenkast