De Moleskine Smart Writing Set digitaliseert je notities onmiddellijk

Moleskine is erg populair bij mensen die maar al te graag hun schetsen en nota’s neerpennen in een notaschriftje. Het merk wil dan ook mee met zijn tijd en zette even geleden al zijn eerste stappen in de gadgetwereld, denk maar aan hun partnerships met Adobe, Livescribe en Evernote. En met hun laatste lancering, The Smart Writing Set, zijn ze helemaal in de technologie gedoken. Deze set bestaat uit een papieren notebook die ze de Paper Tablet genoemd hebben, een aluminium Pen+ en een mobiele app. De combinatie van de drie zorgt er nu voor dat je notities en tekeningen die je op papier gezet hebt in 1, 2, 3 gedigitaliseerd worden. Zo kan je ze nadien makkelijk aanpassen met software op je smartphone, tablet of computer.

De Paper Tablet beschikt over een onzichtbare grid die de app laat weten waar je je op de pagina en in het notaschrift bevindt. Deze beschikt ook over mooie ronde hoeken die je doen denken aan een elektronische tablet. De Pen+ is een elegante aluminium pen, werkt met Neo technologie en gebruikt een verborgen camera als digitizer om zo de data draadloos (via bluetooth) naar de Moleskine Notes App door te sturen. Zo heb je van elke schets, doodle of nota een digitale kopie. Handig!

LEES OOK:  Deze platenspeler rijdt op je platen

Moleskine-SWS_09.0 moleskine-smart-writing-set Moleskine-creativity-SWS_02.0.0

 

Deze slimme schrijfset (notaschrift + pen) kan je kopen voor 175 euro, navulpakjes voor het schrift kosten ongeveer 26 euro.

 

Wat denken jullie van deze nieuwste lancering van Moleskine?

 

(h/t Engadget)

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Micro-Matter-0

Micro Matter

hero

Verander je Etsy shop in je eigen website met Pattern