Dit multifunctionele tafeltje is een musthave voor de muziekliefhebber

Alle technologie gaat voortaan volledig op in ons interieur. Een van de mooiste voorbeelden van deze trend was The Frame van Samsung. Maar zo kunnen we er nog wel een aantal opnemen. Een leuk stukje slim interieur is ook deze Mellow Table. Dit slimme bijzettafeltje werd echt gemaakt voor design lovers met een liefde voor muziek.

Mellow-Multimedia-Table-4

In het tafeltje zit namelijk een 360 graden muzieksysteem met vier 15W speakers en vier passieve radiatoren. Deze combinatie garandeert een fantastisch en super helder geluid. En dat alles draadloos via Bluetooth connectie met je telefoon of ander toestel. In de Mellow Table it een 6600 mAh batterij die toch zo’n 7 uur playback garandeert en waar je ook twee toestellen mee kan opladen. Wanneer je de Mellow oplaadt, kan je hem dus ook meenemen naar je tuin voor een leuke beat tijdens de warmere temperaturen.

LEES OOK:  De ultieme survival kit

Een leuk tafeltje voor in je woonkamer of op je werkplek. En hoewel we vorige week al een cool slim nachttafeltje hadden, kan ook de Mellow perfect als nachtkastje dienen.

mellow2

Je kan The Mellow Table nu bestellen via Kickstarter vanaf 247 euro.

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

3 points
Upvote Downvote

Total votes: 3

Upvotes: 3

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

Echo_Look__Closet_Shelf.0

Deze nieuwe camera van Amazon helpt je met het kiezen van de juiste outfit

teodoor218-970x647-c

Het kleinste slimme slot ter wereld