Munteenheden vergelijken was nog nooit zo makkelijk

Wanneer je je in het buitenland bevindt, is het niet altijd even makkelijk om accuraat te berekenen wat alles kost. Meestal gaan we losweg een berekening maken van wat iets ongeveer zal kosten in euro. Maar wat als dat op een hele makkelijke en snelle manier wél accuraat zou kunnen?

Elk is een nieuwe app die munteenheden real-time vergelijkt, en dat zonder iets te doen. Wanneer je je in het buitenland bevindt, zal hij zelf je locatie checken en zo de juiste munteenheid selecteren. Dan zal hij een tabel tonen met oplopende waarden en de equivalent in de andere plaatselijke munteenheid. Hij start van een specifieke waarde. Wanneer je die wil verhogen of verlagen, moet je alleen maar naar rechts of naar links swipen.

elk watch

De app is nu gratis verkrijgbaar in de App store. Na twee weken moet je indien je tevreden bent wel overschakelen naar de betalende Pro versie voor 3,99 euro. Je kan hem zowel op je iPhone als Apple Watch gebruiken. Handig dus ook wanneer je aan het afdingen bent op enkele leuke souvenirs of de prijs aan het bepalen bent voor een taxirit.

Ontdek Elk

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Comments

Loading…

Met deze surfplank kan je voortaan overal surfen

Je volgende horloge is gemaakt van papier