Het nieuwste accessoire is een slimme handtas

We zagen al tal van smart gear verschijnen, maar dan vooral erg mannelijk en sportief. Denk maar aan rugzakken met zonnepanelen, reistassen met wieltjes en ingebouwde gps. Nu is er ook een slimme handtas, de FYB London Smart Handbag. Deze werd echt wel gemaakt met de actieve business vrouw in het achterhoofd.

Als we aan een slimme handtas denken, dan is het eerste wat in ons hoofd opduikt zo’n sportief exemplaar met waterafstotende stofjes en allerhande functionaliteiten die aan de buitenkant heel zichtbaar zijn. De FYB London deed het helemaal anders. Én helemaal goed! De tas ziet er gewoon uit als een chique designer handtas en bestaat uit leder. Alle coole snufjes werden heel discreet verwerkt en zijn dus onzichtbaar.

FYB-London-Smart-Wireless-Charging-Handbag-and-Tote-03

Heel wat handige opties met gemak en veiligheid centraal

Een eerste coole functionaliteit is het biometrische slot. Je kan dus alleen maar de handtas openen met je vingerafdruk. Een perfecte oplossing om zorgeloos in grote steden het openbaar vervoer te nemen naar het werk. Een andere coole optie is het zakje vooraan. Daar kan je je smartphone draadloos in opladen wanneer je onderweg bent. De ingebouwde power bank zorgt ervoor dat je je telefoon wel 3 keer kan opladen.

De volledige tas beschikt over RFID technologie, waarmee je bankkaarten veilig zijn voor stralingen buitenaf. Deze technologie wordt nu al vaak toegepast in portefeuilles. Er is ook een veilig zakje voorzien aan de buitenkant waar je je internationaal paspoort enzo kan bewaren voor wanneer je op reis gaat, of gewoon je pas voor het openbaar vervoer.

LEES OOK:  Start je dag met whiskey koffie

fyb-london-smart-bag-fingerprint-censor_zpsfa6oabix

De handtas kan je via de bijhorende app en Bluetooth connecteren met je smartphone. Zo krijg je meldingen wanneer je handtas plotseling op stap zou gaan. Verder is hij binnenin ook slim ingedeeld, zodat er plaats is voor al je slimme gadgets, maar ook je make-up en andere vrouwendingetjes.

 

De tas is nu te bestellen in twee versies, een standaard handtas en de wat grotere tote. De handtas kost nu omgerekend 362 euro, de tote 408 euro. Beiden te bestellen via Kickstarter, dan heb je ze in augustus dit jaar in huis.

 

Ontdek FYB London

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zonnepanelen in je raamgordijnen

Duiken kan voortaan zonder zware flessen op je rug