Dit zijn de nieuwste lanceringen in de voeding

Weer heel wat coole lanceringen in de wondere wereld van de voeding. We zetten de coolste hier even in een lijstje! Van ontbijt tot cocktails tot dessert, we hebben vanalles in petto!

 

Ben & Jerry’s en Häagen-Dazs lanceren nieuwe vegan smaken!

Weer een grote overwinning voor mensen die vegan zijn of te kampen hebben met een lactosetoleratie of -allergie. Want een van de (al zeg ik het zelf) lekkerste desserts krijgt steeds meer smaken in een “Non Dairy” versie. Ben & Jerry’s  ontwikkelde niet een, maar twee nieuwe smaken in een vegan versie: ‘Peanut Butter Half Baked’ en ‘Cinnamon Buns’. Dit om ervoor te zorgen dat mensen helemaal relax kunnen zijn en niet hoeven te stressen. En nu is ook Häagen-Dazs op de Non-Dairy kar gesprongen. Smaken als Chocolate Salted Fudge Truffle en Coconut Caramel doen ons alvast watertanden!

Coconut Caramel van Häagen-Dazs

 

Upgrade je ontbijt met Hagelswag

Je leest het goed, Hagelswag! We spotten deze nieuwe lancering op de Horecava beurs in Amsterdam. Bij velen is chocolade niet meer weg te denken aan de ontbijttafel. Maar nu kan je dus de Nutella in de kast laten staan en kiezen voor deze kwalitatieve Nederlandse chocolade. Ideaal voor op je brood of pannenkoeken, in je granola en havermout. Hagelswag wordt fair trade gemaakt met respect voor mens en milieu.

LEES OOK:  Batibouw 2018: Dit moet je zien

KFC Cocktails met gravy

 

KFC lanceert op heel regelmatige basis coole innovaties. Denk maar aan die nagellakjes met kippensmaak van even geleden. Nu komen ze met cocktails waarbij vleesjus wordt toegevoegd. Benieuwd of dat wel lekker is. De video hierboven toont hoe je zelf zo’n cocktail kan maken.

 

Kitkat lanceert Ruby Chocolate

 

Hoera, er is nu een nieuwe soort chocolade en die is roze! Jawel, voedingsgigant Nestlé lanceert vrijdag in Japan en Zuid-Korea de eerste roze KitKat-reep. De roze chocolade werd door Barry Callebaut ontwikkeld in Wieze, in Oost-Vlaanderen, en Frankrijk. De nieuwe chocoladesoort heeft een fruitige smaak van bessen en is smeuïg, aldus de chocolademaker. Deze nieuwe chocolade wordt genoemd naar de cacaoboon die gebruikt wordt om de chocolade te maken. De verkoop start in zeven ‘KitKat Chocolatory’ winkels in Japan in Zuid-Korea. Maar no worries, we kunnen hier in België de chocoladerepen ook online bestellen. Nederland staat nog niet op de shortlist.

 

Het ei dat de kip niet doodt

Legkippen worden tot 10 jaar oud. Helaas worden ze vaak geslacht als nog maar 18 maanden oud zijn. Na een succesvol 2017 – geslaagde crowdfunding en introductie bij Biocoop in Frankrijk – maakt Poulehouse, “het eerste ei dat de kippen niet doodt'”, zijn opwachting in België. Meer dan veertig winkels, waaronder Sequoia, bieden het merk aan dat alleen ethische eieren aanbieden. De geadviseerde prijs is 6 euro voor een doos van 6 eieren. Dat moet er voor zorgen dat de kwekers een correcte verloning krijgen.

LEES OOK:  Deze ballonnen kan je gewoon opeten!

 

Soup Culture

We hadden het er onlangs nog over, over de bread cones soup culture waarbij je je heerlijke soep uit een broodje kan eten. Lekkere soep en geen afval, een perfecte combinatie. Wij zijn fan!

 

Een ware kaasburger

Yum! Een cheese burger kan niet genoeg kaas bevatten moet men gedacht hebben. De ultieme cheese burger bestaat volgens Hungryhouse uit negen verschillende kazen. Maar het meest opmerkelijke aan deze burger is dat hij helemaal geen grammetje vlees bevat. Hungryhouse is een online takeaway platform en zijn de initiatiefnemers achter deze speciale burger. Helaas was de burger maar een initiatief van korte duur, maar wie weet

 

Dit Japans dessert wordt gemaakt van sneeuw

Een lekkere ijsjestrend recht uit Japan. Kakigōri wordt gemaakt van geschaafd ijs maar is nog fijner, bijna sneeuw. Over het ijs worden er siropen gegoten in combinatie met andere ingrediënten om zijn smaak te bekomen. Helaas nog niet bij ons verkrijgbaar, helaas!

 

Binnenkort brengen we weer een heerlijke update uit met de lekkerste nieuwigheden!

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een (vulkaan)explosie aan zakdoekjes

Robots en drones bouwen een paviljoen