Nog meer kampeerplezier met deze Siamese slaapzakken

Kamperen zal nooit nog hetzelfde zijn

Slaapzakken die je kan ombouwen tot onesies bestaan al langer dan vandaag. ‘s Morgens sta je gewoon op, open je een rits waar je benen zitten en kan je gewoon rondwandelen. Altijd handig op op kampeervakantie toch nog lekker warm in je slaapzak rond te kunnen lopen wanneer het wat frisser is. Vandaag ontdekten we een supercoole slaapzak, de Alite Sexy Hotness Sleeping Bag.

Nu, eigenlijk is er helemaal niets sexy aan deze slaapzakken. Het meest opmerkelijke is dat je twee of meer zakken met mekaar kan samenritsen aan de zijkant. Zo kan je net als een Siamese tweeling aan mekaar verbonden slapen. Wat het nut is van meerdere zakken samen te ritsen? We zijn er nog steeds niet helemaal uit.

alite-sexy-hotness-sleeping-bag-1

 

Kamperen wordt nog intenser

Enerzijds kunnen koppels het misschien leuk vinden om zo meer verbonden te zijn met mekaar tijdens het slapen, maar ook in de ochtend als een Siamese tweeling rond te huppelen met een koffie in de hand. Geef toe, het moet wel grappig zijn om zo vier mensen in een slaapzak samen te zien liggen, allemaal met mekaar verbonden. En nog grappiger wanneer ze alle vier gelijktijdig rondwandelen. Een ander mogelijk voordeel is dat het moeilijker wordt om ‘s nachts weg te sluipen voor een toiletbezoek én ‘s morgens na een korte nacht.

LEES OOK:  PlayStation speel je binnenkort op PC

alite-sexy-hotness-sleeping-bag-2

Wanneer je deze Alite Sexy Hotness Sleeping Bag wil gebruiken overdag, dan kan je de rits tussen de benen gebruiken om er een onesie van te maken. Ook midden de slaapzak zitten ritsen om openingen te creëren om je handen door te steken. Ook zit er een kangoeroe zakje in verwerkt.

Deze “gezellige slaapzak” is te koop in twee maten voor omgerekend 155 euro.

 

Check Alite

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Kast of eetkamer? Dit meubilair is het allebei

Met dit slim kussen een nog betere nachtrust