Nooit meer een platte band

Wat als je nooit meer een lekke band zou hebben met je fiets, zou dat niet fantastisch zijn? De innovatieve Nexo en Ever Tires geven je namelijk de garantie dat het je nooit meer zal voorkomen. Beide fietsbanden bevatten namelijk geen lucht maar beloven je wel het gevoel van met gewone fietsbanden te rijden. Waar je met standaard fietsbanden tot 5000 km kan rijden zonder dat ze kapot gaan, ligt het aantal kilometer dat je met de Nexo en Ever banden kan doen op 8000. De makers bieden twee soorten banden aan. Enerzijds zijn er de “Ever” banden met gaatjes in verwerkt. Deze werden zo ontwikkeld dat ze je extra controle en duurzaamheid bieden. Anderzijds zijn er de “Nexo” banden die perfect voor je standaard fietsbanden kunnen doorgaan, zonder lucht weliswaar.
De makers hebben echt ingezet op het ecologische aspect. Zo gaan ze langer mee, maar zijn ze ook veel goedkoper wat het produceren toe en hebben ze verder geen onderhoud en materialen nodig.
nexo-gif
De banden kan je nu voorbestellen op Kickstarter vanaf 76 dollar. Momenteel enkel nog verzending binnen United States, maar wie weet verandert dat nog. Verzending al voorzien voor januari 2017.

Ontdek Ever Tires

 

flat-free-bicycle-tires-2 flat-free-bicycle-tires-3 flat-free-bicycle-tires-4 flat-free-bicycle-tires-5 flat-free-bicycle-tires

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

One Ping

  1. Pingback:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dineer in een iglo langs the Thames

Een toetsenbord voor creatievelingen