Nu zijn er ook jarretels voor mannen

Jarretels waren tot voor kort enkel voor vrouwen weggelegd (als we dan travestieten niet meetellen) en hebben zowel een praktische als modieuze functie. Maar onlangs creëerde een bedrijf uit Slovenië de S-Holder, als het ware de jarretels voor de man. Dit kleding accessoire moet ervoor zorgen dat dragers van een hemd nooit nog hun hemd moeten goedsteken. De S-Holder zorgt er namelijk voor dat het hemd mooi in de broek blijft zitten.

sholder gif

 

Het systeem bestaat uit een elastische band dat die mannen rond hun bovenbeen moeten bevestigen. Aan die band zijn drie aanpasbare banden bevestigd met een clip die je dan aan je hemd moet vastmaken. De S-holder werd zo ontworpen dat hij met alle hemden zal werken.

Het systeem is beschikbaar in drie verschillende kleuren en kan nu besteld worden via Kickstarter. En hoe gek dit idee dan ook mag klinken, succesvol is het wel. Het haalde al 1000% van de gewenste funding binnen en loopt nog 48 dagen. Je betaalt 38 dollar (omgerekend 35 euro) voor een paar.

 

sholder stc 3

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze tape is waterproof en herstelt direct de ergste lekken

‘s Werelds slimste meetlint