Deze onderwaterdrone ziet eruit als een vis

Drones bestaan echt in alle soorten en gewichten, voor op het land en in het water. En de drone die we vandaag voorstellen is zo’n onderwaterdrone. Het coole aan de BIKI drone is dat zijn looks ook volledig passen in die onderwaterwereld, want hij ziet er namelijk uit als een vis. Achteraan de drone zit een staartvin die ervoor zorgt dat de drone zich voortbeweegt onder water. Net door dit bionische ontwerp en het feit dat BIKI geen geluid produceert, krijg je fantastische onderwatervideo’s als resultaat. Bovendien zal je ook de biosfeer niet verstoren.

 biki robosea

 

Maar ook over gebruiksgemak en features is goed nagedacht. Zo kan BIKI tot 60 meter diep duiken en live 4K videobeelden maken. Die kan je dan streamen naar een tablet of smartphone. Je kan met de BIKI een volwaardige duiktrip maken, want zijn batterij kan tot twee uur mee. De 32 GB aan ingebouwde opslagruimte kan ook tot twee uur aan videobeelden opnemen.

Ga je op duiktrip volgende winter en is er nog plaats in je reiskoffer? Dan kan je BIKI nu al voor 536 euro reserveren. Dan heb je hem september dit jaar in huis.

Ontdek BIKI

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze elektrische fiets past in je rugzak

De Segway heeft er nu een klein compact broertje bij