Onze ultieme zomer musthaves

De zomer is al in het land, alleen de bijhorende temperaturen laten nog wat op zich wachten. Op onze redactie zien we dagelijks heel wat coole zomerse dingen verschijnen en willen het jullie makkelijk maken met dit lijstje. Hieronder een aantal te gekke musthaves voor je vakantie of  “staycation” in de tuin.

 

1. Tribord Easybreath

tribord_easybreath_colorama-ss14_4

Ga je op zon-zee-strand vakantie en hou je van snorkelen? Dan is deze Tribord Easybreath dé musthave. Dit snorkelmasker zie je de laatste jaren meer en meer opduiken. Maar goed ook, want ze zijn werkelijk fantastisch! Snorkelen wordt een makkie daar je geen mondstuk en bril meer moet opzetten. Één masker en that’s it! Tribord is een merk van Decathlon, en daar kan je hem dus ook gewoon kopen. Hij bestaat in 4 verschillende maten en 3 kleuren.

[button content=”koop € 39,99″ color=”blue” text=”white” url=”http://www.decathlon.nl/snorkelmasker-easybreath-blauw-id_8304664.html?&gclid=CJS48PeH3c0CFUieGwods-EPNQ” openin=”_blank”]

 

2. Kindle Paperwhite

2015-2016-model-Kindle-Paperwhite-660x440

Nog zo’n musthave voor deze zomer is de nieuwe Kindle Paperwhite. Ideaal voor onderweg of gewoon lekker in de tuin op een ligstoel. Vanaf nu hoef je geen boeken meer mee te zeulen in je reiskoffer, de Paperwhite heeft plaats voor duizenden boeken! Handig!

[button content=”Koop hier” color=”blue” text=”white” url=”https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00QJDO0QC/ref=as_li_tl?ie=UTF8&camp=1634&creative=6738&creativeASIN=B00QJDO0QC&linkCode=as2&tag=wwwspottingth-21″ openin=”_blank”]

 

3. HP Spectre

hp spectre

Deze lichte multifunctionele touch screen laptop-en-tablet in één neem je gewoon overal mee. Zo kan je onderweg op een 13″ scherm films kijken met super Bang en Olufsen geluidskwaliteit. Deze HP Spectre is momenteel de dunste laptop ter wereld én  ligt vanaf volgende week in de winkel.

LEES OOK:  Zo speel je je oude cassettes af

[button content=”Lees meer” color=”blue” text=”white” url=”https://www.spottingthecool.com/hp-lanceert-dunste-laptop-ter-wereld/” openin=”_self”]

 

4. Fatboy LamZac

Lamzac_2

LamZac is een opblaasbare zitzak van parachutestof die je opgerold meeneemt in een klein tasje en die opgeblazen multi-inzetbaar is als zitzak of zelfs als luchtbed. Ideaal voor in het park, op het strand, tijdens een festival, … de opties zijn eindeloos. Het leuke aan LamZac is dat hij in no time helemaal gevuld is met lucht én dat zonder pompje. Musthave!

[button content=”Koop € 74,50″ color=”blue” text=”white” url=”https://shop.fatboy.com/nl/lamzac” openin=”_blank”]

 

5. The Flying Tent

flying tent

Een kampeertrip of backpacking trip gepland? Dan is deze Flying Tent iets voor jou. Deze multifunctionele tent hangt boven de grond en dat heeft zo zijn voordelen. En je kan hem ook makkelijk gebruiken als hangmat. Handig!

[button content=”Lees meer” color=”blue” text=”white” url=”https://www.spottingthecool.com/kamperen-in-een-vliegende-tent/” openin=”_self”]

 

6. Beach Vault

beach-vault-secure

Nog zo’n innovatie dat heel wat frustraties en kopzorgen zal doen verdwijnen. Want met deze Beach Vault hoef je helemaal niet bang te zijn dat bij een dagje strand je persoonlijke spulletjes zullen gestolen worden tijdens het indommelen of een frisse duik in het water. Zoals de naam het zegt gaat het om een kluisje dat je onder je hoofd in het zand ingraaft en zo je telefoon en geld kan verbergen voor stranddieven.

LEES OOK:  Deze machine vouwt je kleren

[button content=”Koop $ 39″ color=”blue” text=”white” url=”http://www.thebeachvault.com/” openin=”_blank”]

 

7. Pilot

waverly-labs-pilot-1200x630-c

Ga je op vakantie en spreek je de taal niet? Dan is Pilot een leuke innovatie die hier wel handig van pas kan komen. Pilot is een oortje die je moet inbrengen en die real-time een andere taal zal vertalen. Ideaal voor verre reizen waar die andere taal echt wel ‘Chinees’ voor je is.

[button content=”Lees meer” color=”blue” text=”white” url=”https://www.spottingthecool.com/pilot-wearable-real-time/” openin=”_self”]

 

8. BBQ tafel

angara-maximus-barbecue-table

We schreven heel recent over deze fameuze tuintafel mét ingebouwde BBQ grill. Op die manier hoeft niemand alleen te staan grillen en kan dit allemaal gezellig aan tafel. Verder kan je de grill ook gebruiken als verwarming én bevat de tafel ook sfeerverlichting.

[button content=”Lees meer” color=”blue” text=”white” url=”https://www.spottingthecool.com/bbq-tafel/” openin=”_self”]

 

Wat is jouw ultieme zomer musthave?

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

sushi2

De musthave rugzak voor sushi fans

briktile

Creëer je eigen LEGO muur