Oombrella is een paraplu die je vertelt wanneer je hem nodig zal hebben

 

Vertrouw jij ook altijd op je weer-app om dan vervolgens zonder paraplu buiten te stappen en helemaal natgeregend op je bestemming toe te komen? Dan is de Oombrella misschien wel iets voor jou. Deze slimme paraplu is een weerstation op zichzelf.

Laten we beginnen bij het begin. In eerste instantie beschikt de Oombrella over de standaardeigenschappen van een gewone paraplu: hij beschermt je tegen de regen. En de ribben in het materiaal zorgen er daarboven voor dat hij nog meer resistent is voor wind. Naast deze basiseigenschappen gaat het hier om een slimme én sociale paraplu. De bijhorende app zal je namelijk vertellen of én hoeveel het zal regenen in de aankomende uren. Je krijgt dus ‘s morgens een reminder, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

En dan is er nog die tweede frustratie als het op paraplus aankomt: hoeveel paraplus zijn we niet al vergeten in ons leven? Ook met de Oombrella zal dit niet meer gebeuren. Want eens je ergens vertrekt zonder je Oombrella mee te nemen zal je hier ook een melding van krijgen op je smartphone.

De Oombrella bestaat in 3 kleuren en kan je momenteel op Kickstarter bestellen voor 69 euro. Wil je van je eigen paraplu een slimme paraplu maken? Dan kan je de “Capsule” kopen, een schijfje die je op het handvat van je paraplu kan monteren en die van elke paraplu een slimme paraplu kan maken. de Capsule kost 29 euro. Vanaf de herfst van 2016 mag je je Oombrella verwachten, net op tijd voor het nieuwe Westerse “regenseizoen”.

LEES OOK:  Schrijven, schoonvegen en opnieuw

 

oombrella oombrella 2 oombrella 5 gif oombrella app oombrella app 2 oombrella 3 oombrella 4 11588cf4201497f9a2c5b3329d87cdef_original

 

https://www.kickstarter.com/projects/wezzoo/oombrella-unforgettable-umbrella

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bel-Bel-Scooter-Chair-4

Deze Bel & Bel scooter bureaustoelen brengen wat extra swag naar de werkvloer

PEPSI-LIGHT_DUMBBELL_1000

Pepsi Light gaat voor sportieve Dumbbell verpakking