De pijp van de nieuwe generatie

Sherlock Holmes was gekend voor zijn iconische pijp, het item dat hem gedurende al zijn avonturen vergezelde. Sherlock Holmes was dan ook de grootste bron van inspiratie van pijpenmaker Peterson in Dublin die al gekend staat om zijn Sherlock Holmes lijn aan pijpen. Peterson bestaat nu 150 jaar en wou met de hulp van designer Jong Hyuk Bae de pijp van de volgende generatie ontwikkelen. Een pijp die er niet meer uitziet zoals die van vroeger, maar eentje waar pakweg elke digital native mee op straat zou durven komen.

Sherlock Holmes is ook bekend om zijn iconische jachthoed. De lijnen van deze hoed vallen soepel van de top naar de rand, iets wat de ontwerper ook heeft toegepast in het ontwerp van de pijp. Verder beschikt deze innovatieve pijp over een led indicator die bij het inhaleren een werveling van licht zal creëren die lijkt op die van een originele pijp. Dit effect heeft de zogenaamde elektronische rokers, ook wel vapers, het “analoge” gevoel van een echte pijp.

Wanneer deze pijp te koop zal zijn en hoeveel hij zal kosten, is momenteel nog niet bekend.

peterson19 peterson11 peterson10 peterson02 peterson01

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vier Halloween in het kasteel van Dracula via AirBnb

Drink the force