Deze deur is een pingpong tafel

Dit ontwerp is voor de pingpong fans die geen ruimte hebben om een tafel te plaatsen. Het wonen in een kleine appartement biedt niet veel ruimte om te bewegen, laat staan om te sporten of een spel te spelen. Toch heeft iemand een manier gevonden om pingpong te spelen in een kleine ruimte.

Als ik spreek over pingpong in een appartement zal je eerder denken aan bierpong. Een populair drankspel waarbij je best ook de Drunk Mode app gebruikt om de avond door te komen. Hoe zou een pingpong tafel nu passen in een kleine appartement?

Een must have voor studenten

Tobias Franzel is een designer die bekend staat om zijn innoverende small space solutions. Hij creëerde een deur die je in een pingpongtafel kan veranderen, PingPongDoor. De PingPongDoor lijkt een hele normaal der maar bestaat uit twee delen. De deurframe en in het midden een paneel dat je d.m.v. een scharnier kan pivoteren tot een minipingpongtafel.

Ondanks dit het geweldig idee dat elk microappartement en studentenflat zou moet hebben is de prijs zeer hoog. Je moet er 9900 euro voor neertellen, helemaal te gek die prijs! Misschien zal er in de toekomst een goedkopere variant op de markt gebracht worden. Of wie weet brengen we mensen op ideeën om er zelf eentje in mekaar te steken. 

LEES OOK:  Na de hover board is er nu Halo Board

Deze pingpongdeur is ideaal voor een actieve pauze en feestjes. Het zal wel wat extra vaardigheid van jouw kant vragen om op deze minipingpongtafel te spelen.

PingPongDoor

Written by Yana

Trend researcher | food lover, a passion for interior design and a soft spot for a cool concept with an ecological input.

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Robots en drones bouwen een paviljoen

Deze gezonde Coca Cola verlaagt je cholesterol en gaat vetopname tegen!