Een puzzel zonder begin of eind

Ooit al eens een puzzel gemaakt zonder begin of einde. Een puzzel zonder hoekjes en kantjes, zonder vaste vorm, eentje waar je niet standaard van boven naar onder kan werken. De Infinity Puzzle is, zoals de naam het al zegt, een puzzel die je kan blijven doorleggen. Concreet, je kan de puzzel in ontelbaar veel verschillende manieren leggen.

infinite-puzzle-1

Wanneer we de puzzel topografisch zouden bekijken, dan zou de puzzel kunnen vergeleken worden met een Klein bottle. De Klein bottle is een onmogelijke 3D vorm waarbij de binnenkant en buitenkant mathematisch niet uit mekaar te halen zijn. Dus wanneer je de puzzelstukjes van de rechterkant zou omdraaien, zullen ze perfect aan de linkerkant passen. De puzzel heeft dus geen boven- of onderkant. Dit maakt het dan ook extra uitdagend. Deze Infinity Puzzle heeft heel toepasselijk dan ook het heelal en meerbepaald het melkwegcentrum als afbeelding. En ook enkele puzzelstukjes passen in het thema.

Deze bijzondere puzzel is nu te koop op de site van Nervous System voor 100 dollar. Het uitgelezen cadeau voor een ware puzzelfanaat.

Ontdek Infinity Puzzle

 

infinitegalaxypuzzle-768x694 imgp3624-750x499 imgp3628-750x499 imgp3649-750x499 imgp3641-750x499

 

(h/t Nervous blog)

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De kalender voor 2017 is er eentje met sexy Franse boeren

Na de hover board is er nu Halo Board