Deze robot maakt je aquarium schoon

(en maakt video’s van je vissen)

Een aquarium met vissen in huis is leuk, maar het schoonmaken is dat allesbehalve. Er komt heel wat werk bij kijken om het water en het glas zelf mooi en helder te houden. Maar binnenkort kan het ook makkelijker. Er bestaat nu zelfs een robot die je aquarium automatisch zal reinigen. Moai heet ie, en je bedient hem gewoon via een app. Handig! Je kan zelf aangeven op welke tijdstippen je aquarium een schoonmaakbeurt nodig heeft.

 

moai gif

 

Maar dat is niet alles. De Moai zal ook in de gaten houden hoe het met je water gesteld is.  En heel cool is dat de ingebouwde camera ook in staat is om foto’s en filmpjes te nemen van je vissen en die te streamen naar je telefoon. Zo kan je favoriete posities van de robot opslaan (waar je de beste foto’s kan maken) en via de app de Moai tussen die locaties laten bewegen.

 

gif moai 2

 

De robot is een waar succes, het project had slechts een paar dagen nodig om zijn crowdfundingdoel te behalen. Allerhande innovaties die ons leven makkelijker maken, of ons gewoon minder later schoonmaken, zijn nu eenmaal een groot succes. Deze aquariumrobot is te reserveren voor omgerekend 167 euro.

LEES OOK:  Verhaaltjes voor het slapen gaan worden nóg zoveel leuker met Moonlite

Ontdek Moai

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dit zijn dé najaarstrends voor je interieur!

Deze musthaves maken je studentenkamer cool!