De Segway heeft er nu een klein compact broertje bij

De laatste jaren zijn er tal van nieuwere manieren om ons te verplaatsen gelanceerd. Denk maar aan de Segways en hoverboards van deze wereld, maar ook dit elektrische skateboard en het halo board waar we al eerder over schreven. De nieuwste lancering in dit segment is de Kiwano K01.

 

De Kiwano K01 is een elektrische zelfbalancerende eenwieler en ziet er uit als een compactere versie van de gekende Segway. Ook dus met bijhorende staaf met handvaten die je kan vasthouden. Naast zijn compactere en lichtere design, is vooral zijn prijskaartje zijn grote troef. Met een volle accu kan deze elektrische eenwieler 32 km afleggen aan een topsnelheid van ruim 30 kilometer per uur. Met een optionele snellader kan je de batterij in een uurtje weer helemaal opladen. Handig!

kiwano-k01-self-balancing-monowheel-electric-scooter-15

We zeiden eerder al dat zijn prijskaartje wel een meevaller was. Wel, voor 715 euro haal je je eigen K01 in huis. Dat terwijl een Segway al snel het tien dubbele kost.

 

Ontdek Kiwano K01

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze onderwaterdrone ziet eruit als een vis

Maak je eigen Fidget Spinner met LEGO