Slaap een nachtje in het LEGO huis

In de Deense stad Billund werd het beroemde Legoblokje ontworpen en daarom werd ook drie jaar geleden beslist om op deze plaats een Legohuis te bouwen. Dat huis ziet er ook gewoon uit als enkele groot uitgevallen blokjes op mekaar. Begin oktober ging dit huis eindelijk open voor het grote publiek. Om dit te vieren hebben Airbnb en Lego de handen in elkaar geslagen voor een toffe wedstrijd.

De kans is groot dat Lego-fans zich ergens in de zevende hemel bevinden met deze wedstrijd. Want je kan namelijk een nachtje in dit LEGO huis winnen. Dan slaap je tussen wel 25 miljoen blokjes, hoe hemels is dat?! Echt wel ALLES bestaat uit deze kleurrijke blokjes. Zelfs de zetels, de schilderijen, de zwarte huiskat, de krant, de pantoffels en het bed. Of dat comfortabel is, dat vragen we ons eigenlijk wel af.

 

Maar helaas, het gaat hier om een wedstrijd. Er zullen dus maar een paar gelukzakken kunnen slapen in het excentrieke huis. Wie een kans wil maken, surft best naar de site van Airbnb. Veel succes!

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een ware whisky sensatie met deze houten glazen

Deze speaker projecteert de lyrics van je favoriete songs.