Neem een powernap in deze Nap bar

We leven een druk leven waarbij we goed willen presteren. We willen goed presteren op het werk, willen een goede partner zijn, tijd doorbrengen met familie en vrienden. Daarnaast willen we nog tijd vrij maken voor die welverdiende me-time. Er zijn echter maar 24 uur in een dag waarvan je best minstens 8 uur al slapend doorbrengt. De volle 8 uur worden vaak niet gehaald omdat men te laat tussen de lakens kruipt en last heeft van slapeloosheid. Veel mensen zijn overwerkt of overgestimuleerd en kunnen wel een powernap gebruiken. Een dutje van 5 min kan al een positieve werking hebben op je geheugen met als gevolg dat je efficiënter werkt. Powernaps op het werk zijn in de opmars net als slaap cafés waar je een welverdiende pauze kan nemen.

Droom weg in deze NAP bar

Het designhuis Smarin ontwierp voor Design Days in Dubai, 2016 een pop-up nap café, NAP-bar waar een powernap kan nemen. Smarin ontwierp comfortabele wolkvormige zetels die ergonomisch zijn ontworpen om het slaapcomfort te verhogen. Dit slaapmeubel komt met een zachte gebreide poncho. Ee speciale ontworpen kussen dat je over je hoofd kan trekken zodat je het licht kan buitensluiten. Omdat niet iedereen als een blok in slaap kan vallen zodra men de ogen sluit helpt NAP-bar om je in de juiste sfeer te brengen. In dit slaapcafé krijg je kalmerende thee, oliën en kan je een slaapliedje beluisteren zodat je even kan wegdromen. Je kan in de NAP bar ook iets drinken, mediteren of in alle rust een boek lezen omdat iedereen energie haalt uit iets anders. In deze Nap-cafés zou de armstoel met een deken van Cole zeker niet misstaan.

LEES OOK:  Van plastic afval tot cool design voor de kids

Written by Yana

Trend researcher | food lover, a passion for interior design and a soft spot for a cool concept with an ecological input.

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Haal gerust adem met Flow

De nieuwste lolly is een levensgrote kopie van je gezicht.