Deze slimme sporttas reinigt alles wat er in zit

Er is nu een coole reistas/sporttas die je telefoon oplaadt én de volledige inhoud fris houdt. Eigenlijk is het meer dan dat, want de Paqsule zou zelfs over de capaciteiten beschikken om kledij en andere items te ontsmetten. Én dat alles met slechts één druk op de knop.

paqsule gif

Deze slimme tas maakt gebruik van een proces dat zonder gebruik van chemicaliën maar met gebruik van UV licht en geactiveerde zuurstof (O3) heel wat mogelijk maakt. Zo zorgt deze technologie er niet alleen voor dat je hele hebben en houden weer fris ruikt, maar zal het ook alles mooi ontsmetten.  De Paqsule komt ook met een bijhorende app (zowel iOS als Android) die het mogelijk maakt om de de tas te beheren en die je ook real time berichten zal sturen wanneer het reinigingsproces klaar is.

De tas is ideaal voor sportievelingen, maar zeker ook voor reizigers. In de tas zit namelijk een oplaadbare batterij die gelijk staat aan 72 uren reinigen en ontsmetten. Maar je kan hem ook gebruiken om je smartphone of andere apparaten op te laden. Handig! De specifieke compartimenten voor schoenen, laptop en deuitneembare douchetas maken er een ware multifunctionele musthave van.

paqsule 1

Alle items kunnen in de tas, van kledij dat ruikt naar een BBQ tot bezwete sportkledij en -schoenen van enkele uurtjes trainen in de gym. Ook etenswaren zouden helemaal veilig zijn in deze tas, de technology die gebruikt wordt in de tas werd al langer in de voedingssector gebruikt. Een reinigingssessie kan 15, 25 of 35 minuten duren. Ook leuk: er moeten helemaal geen extra navullingen gekocht worden, de tas kan zo’n 10.000 wasbeurten aan. Daar zijn we toch wel een eindje zoet mee.

LEES OOK:  Air Bonsai, je eigen zwevend Bonsai boompje

 

Je kan Paqsule nu bestellen via Kickstarter vanaf 229 dollar (214 euro). Dan heb je hem in juni dit jaar in huis.

 

Ontdek Paqsule

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Er bestaat nu ook LEGO-tape

Dit slimme whiteboard beschikt over een eigen robotpen