Deze speaker projecteert de lyrics van je favoriete songs.

Meezingen was nog nooit zo leuk!

Meezingen met liedjes op de radio of op Spotify, daar betrappen we ons geregeld wel eens op. Voor sommigen de favoriete bezigheid in de auto, voor de andere in de douche. Nu, het fonetisch meezingen met een nummer kan iedereen, maar helemaal correct de woorden van een liedje helemaal uit het hoofd meekwelen wordt al wat lastiger. Daarom ontwikkelde COTODAMA deze coole Lyric Speaker die de lyrics van je favoriete liedjes projecteert op het transparante display. Het enige wat je hoeft te doen is via wi-fi je smartphone met de speaker te verbinden. De rest gebeurt vanzelf: de liedjes worden herkend en de tekst verschijnt gewoon op de display. Cool!

 

 

Het zal je wellicht ook niet verbazen dat de Lyric is ontwikkeld en wordt gebouwd in het land van de karaoke, namelijk Japan. Het bedrijf heeft een samenwerking met SyncPower Corporation, wat resulteert in de beschikbaarheid van al meer dan 2 miljoen songteksten. Helaas is ‘ie wel behoorlijk duur: je moet er omgerekend zo’n 3.830 euro voor betalen.

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Slaap een nachtje in het LEGO huis

theepot cadeauset

De ultieme last minute Kerst giftguide