Stap in een wolk van een douche

Ieder van ons heeft wellicht al duizenden douches achter de rug, maar geen enkele douchebeurt kan tippen aan wat we vandaag voor jullie in petto hebben. Nebia is een uniek douchesysteem dat gebruik maakt van H2Micro technologie. Deze technology gaat water atomiseren in miljoenen druppels, zodat de hoeveelheid water waar je lichaam mee in contact komt vertienvoudigt. En dat terwijl er eigenlijk 70% water gebruikt wordt dan wanneer je een gewone douche zou nemen.

nebia-shower-2

Een Nebia douche wordt dan ook omschreven als stappen in een warme wolk. Je krijgt eigenlijk je eigen persoonlijke stoomruimte gemixt met een verkwikkende douche. Een team van ingenieurs en experts in thermovloeistoffen hebben elk aspect onderzocht om zo de perfecte balans te vinden tussen comfort en efficiëntie. Zo hoef je je dus geen zorgen te maken of je shampoo of conditioner wel makkelijk uit je haar zal wegspoelen.

Nebia beschikt over een schuifbeugel van 64 cm lang die je aan je muur moet bevestigen. De douchekop kan tot 45 graden geroteerd worden om de douche voor iedereen aangenaam te maken. Verder beschikt hij ook over een tweede kleinere douchekop om het comfort verder nog te vergroten. Je kan de Nebia makkelijk installeren, er is zelfs geen boormachine voor nodig.

LEES OOK:  Knuffelkussen

Je kan deze douche-en-spa nu voorbestellen op de website van Nebia voor omgerekend 535 euro.

Ontdek Nebia

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Het meest exclusieve hondenhok ter wereld

Deze robot doet je onkruid verdwijnen