Dit grasperk is een zelfreinigend toilet voor je hond

Eerder zagen we een kattenbak paseren voor honden die zich zelf schoonmaakt nadat die zijn “behoefte” heeft gedaan. Woofloo is een hondentoilet met het zelfde idee maar met een groene touch. In de toekomst zullen we kleiner wonen. Velen zullen al blij zijn dat ze een terras bezitten. Onze liefde voor huisdieren blijft echter even groot maar we hebben niet altijd de tijd om onze hond uit te laten.

Een groener en schoner huis 

Woofloo een geurloze en self-cleaning hondentoilet in de vorm van een grasperk dat je binnen en buiten kan gebruiken. Door een sproeisysteem voorzien van timer wordt het grasperk schoon gemaakt. Ja, je hebt nog steeds je poepzakjes nodig om de drollen weg te nemen.

Woofloo is te verkrijgen in verschillende groottes en materialen en kost omgerekend 186 euro. Ondanks dat Woofloo een hondentoilet is voor je huisdier is het stijlvol en creëert het een groene zone in je huis of op het terras.

Je kan je hond of kat trainen om zijn behoefte enkel te doen op Woofloo i.p.v. een ravage te maken in je huis met veel opkuiswerk als gevolg.

Written by Yana

Trend researcher | food lover, a passion for interior design and a soft spot for a cool concept with an ecological input.

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

One Comment

Leave a Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Er bestaat nu een zetel voor dagdromers

Deze Japanse toiletbril maakt van elke toiletbeurt een feest