Een t-shirt waar je met krijt op kan tekenen

We kennen allemaal wel die krijtborden in onze favoriete restaurant of koffiebar, waar de dagelijkse specialiteiten op vermeld staan. De ideale manier om iets in het oog te laten springen. En dat was net ook het idee van de bedenkers van Challky, een innovatieve t-shirt waarmee je je creativiteit aan de wereld kan laten zien.

challky1

Het grootste voordeel van een t-shirt is dat je het dagelijks aandoet en het je overal vergezelt. Het perfecte mobiele uithangbord dus. Challky werkt net als een standaard krijtbord: je tekent er iets op én klaar. Het grote verschil zit hem wel in de “houdbaarheid” van je tekeningen. Waar je bij een krijtbord al met je vingers het krijt kan wegvegen, is er bij deze innovatieve t-shirt wel water en een spons nodig.

challky4

Ben je een fashion blogger, een designer, of vind je het gewoon leuk dat je veel kan afwisselen van wat er op je t-shirt staat? Dan is Challky misschien wel iets voor jou.

Challky is een unisex merk en is te koop op de website van deze startup voor 29 dollar.

Ontdek Challky

 

challky2 challky5 challky4 challky3 challky6

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Samen brainstormen met Google Jamboard

Een robot tuinman voor elk seizoen