Met deze pen teken je voortaan op je iPhone of iPad

Wacom, het merk dat we al kennen van de teken tablets, kondigde een nieuwe tekenpen aan waarmee creatievelingen on the go kunnen schetsen op hun iPhone of iPad. De pen heeft als grote voordeel dat hij aanvoelt alsof je met een echte pen of potlood op papier aan het tekenen bent. Verder is hij heel precies en wordt hij geleverd met twee penpunten, een harde en zachte.

Bamboo-Sketch-doosje

Wacom gelooft dat met deze pen professionele tekenaars niet meer naar papier zullen grijpen. De pen biedt namelijk 2.048 niveau’s van drukgevoeligheid, meer dan genoeg voor allerhande coole projecten. Je kunt de Bamboo Sketch gebruiken in apps zoals Bamboo Paper, ArtRage, Autodesk SketchBook, Concepts, en MediaBang Paint. Alle creaties kunnen online opgeslagen in Wacom Inkspace, een online opslagruimte.

 

De Bamboo Sketch kan je opladen via een magnetische oplaadpoort in de pen zelf. De bijgeleverde USB-dongle kan je op elke standaard USB-poort aansluiten. Je kunt tot 15 uur tekenen met een volle batterij.

De Bamboo Sketch wordt geleverd met een mooie opbergdoos, twee penpunten en de USB-lader. Het totale pakketje kost €90 en vanaf juni kun je er eentje aanschaffen.

 

(h/t DesignTaxi)

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De nieuwste camera van Nest weet wie er thuis is

Cactus(lampjes) in huis