Het kleinste slimme slot ter wereld

Sesam open u

Slimme deursloten zijn de toekomst, als we crowdfunding sites mogen geloven. Ze bestaan in verschillende vormen en maten en beschikken over tal van coole opties. Denk maar aan de Gate Smart Lock waar we het eerder al over hadden. Één ding hebben ze gemeen: ze beschikken allemaal over een app waarmee je beslist wie wanneer binnen mag.

Onlangs werd op Kickstarter Teodoor gelanceerd, de nieuwste aanwinst in het slimme sloten gamma. En deze maakt het de gebruikers echt wel makkelijk. Je monteert het slot in een paar seconden op je huidige model, waarna de deur voortaan automatisch open gaat als je in de buurt bent.

LEES OOK:  Skinners, de compacte sportschoen

Geef toegang aan wie wanneer je maar wil

Maar net als bij andere slimme sloten, zit de meerwaarde dat je anderen ook op specifieke momenten toegang kan geven tot je huis. Denk aan je kinderen die elke dag na school thuis komen, de poetsvrouw die wekelijks komt, of je AirBnB gasten die een weekend in je woning logeren. Het slot beschikt over een ingebouwde Bluetooth en Wi-fi verbinding die dit alles mogelijk maken.

Het coolste aan Teodoor is dat het slot gewoon over je oude slot wordt geplaatst. Het werkt met bijna alle sloten en cylinders. Bij onze Europese cylinders moet je een sleutel op het slot steken aan de binnenkant van je deur en erna de Teodoor erover monteren. Voortaan kan je alles makkelijk regelen met de bijhorende app die gratis in de App en Play store te verkrijgen zal zijn eens Teodoor op de markt komt. Maar ook met je sleutel kan je nog steeds je deur openen, ideaal voor wanneer je smartphone batterij leeg is.

LEES OOK:  Ember houdt je koffie urenlang op de juiste temperatuur

Teodoor werkt met een oplaadbare Lithium batterij met een batterijduur van meer dan een jaar.

Teodoor is te reserveren op Kickstarter voor omgerekend 109 euro. Wanneer je hem bestelt, dan heb je hem rond Kerstmis dit jaar in huis.

Ontdek Teodoor

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 100.000000%

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

Mellow-Speaker-Table-new-1

Dit multifunctionele tafeltje is een musthave voor de muziekliefhebber

fb48ed895543509b1dcb930ec338b584_original

De ultieme lunchbox