Test de producten van Kickstarter nu uit in een fysieke winkel

Online winkels zoals Coolblue maakten al eerder de stap om een fysieke winkel te openen. Winkels die enkel een online website hebben of fysieke winkels doen het niet altijd goed. Veel winkelstraten worden ontsiert door lege winkel panden door invloed van online webshops en grote winkelcomplexen. Online webshops gaan dan weer gebukt onder de verliezen door het aanbieden van gratis verzending en retour-kosten. Online winkels gaan dus gebaad bij het hebben van een fysieke winkel. Veel mensen willen het product echt zien en voelen. Klanten vinden het ook aangenaam om extra uitleg en advies te krijgen bij het aankopen van hun product.

 

We The People Store  is een winkel in Singapore die dezelfde filosofie heeft als Coolblue. Deze winkel verkoopt echter enkel producten die met succes gefinancierd zijn door het populaire crowdfunding platform Kickstarter. Zo kan je producten zoals de Makerball DIY Pinball Machine zelf uittesten. Ondanks de steun die de designers kregen om hun product te produceren is er nog heel wat nodig om het product ook te lanceren bij het grote publiek. We The People Store geeft ze de kans om dit op een persoonlijkere manier te doen. Klanten krijgen in de winkel informatie over het product en kunnen het zelf uittesten. Op dit moment verkoopt de winkel enkel kleine artikels in de categorie accessoires, home & living en bags.

LEES OOK:  De holographic print is weer helemaal terug! Zo implementeer je hem in je interieur!

De winkel wint aan populariteit en heeft al meerdere filialen geopend. Het zou interessant zijn dat er ook winkels worden opgericht met nieuwe producten van Kickstarter. Zo kunnen mogelijke funders het product eerst testen vooraleer ze geld doneren om designers de mogelijkheid te geven om hun droom waar te maken.

Written by Yana

Trend researcher | food lover, a passion for interior design and a soft spot for a cool concept with an ecological input.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze vodka is gemaakt van afval

Zes biertjes tappen in tien seconden doe je zo