The Pop up Hotel, kom tot rust in de natuur

Even geleden lazen we al over Shinrin-yoku, een Japanse praktijk die ook wel Forest bathing genoemd wordt. Hierbij trek je naar een bosrijke omgeving voor een bepaalde periode als medische behandeling. Tijdens je verblijf in het bos adem je gezonde stoffen in die een relaxerende en stressverlagende werking hebben.

Binnenkort kunnen we ook in België ontstressen en één worden met de natuur tijdens een verblijf in The Pop Up Hotel. Met het initiatief wil men mensen een plek geven om te onthaasten en te genieten van de kleine dingen. Weg met de stress én vooral tijd voor een digitale detox. De natuur en het samenzijn staat centraal. The Pop Up Hotel start een eerste experiment in de bossen van Hertsberge (regio Brugge), waar je in een klein huisje kan verblijven in het midden van de natuur.

 

TPUH
© Atelier Arena

 

‘The Pop-Up Hotel’ is geïnspireerd op het concept van ‘glamping’. Genieten van de natuur, met het comfort van een hotel. Gasten brengen hun vakantie door in een Tiny House, een kleine maar volwaardige woning op wielen. De term is overgewaaid uit Amerika en staat voor eenvoudiger en kleiner wonen, met minder spullen, duurzamer en goedkoper. Tijdens een verblijf kunnen gasten kiezen uit drie verschillende ‘Tiny Houses’. En daar eindigt de luxe niet, tijdens je verblijf zal je ook kunnen ontspannen in een sauna of bij een kampvuur en zal je kunnen genieten van een heerlijke barbecue of massage. Klinkt allemaal erg relax!

 

LEES OOK:  Laad je batterijtjes op in het EnergyUp Café van Starbucks en Philips

The Pop Up Hotel is er voor iedereen die eens nood heeft om eens weg te zijn van alle werk, stress en drukte. Vooral mensen/gezinnen die kampen met chronische stress, een burn-out of depressie zullen erg gebaat zijn met een verblijf in de natuur. Voor die mensen doen de initiatiefnemers van het project ook een extra inspanning.

The Pop Up Hotel zal open zijn van 30 juni tot 3 september 2017. Er loopt nu een crowfundingcampagne via Growfunding.be om het project nog verder ondersteuning te bieden. Met het opgehaalde budget wil men de beleving voor de gasten nóg vergroten. 

Ontdek The Pop Up Hotel

 

(foto’s The Pop Up Hotel)

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

2 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dit uurwerk zit verstopt in een Parijse woning

3D printen met klei