Transformeer je balkon tot de ultieme werkplek

én chill plek!

Met de zomerse temperaturen trekken we weer richting onze tuin of balkon. Nu, velen gebruiken hun balkon nog niet zoals het zou moeten. Het is de plaats waar je je vuilniszakken zet en je kledij laat drogen. Wat als je van je balkon een multifunctionele plek zou kunnen maken zonder veel te veranderen? Met de BalKonzept is dat super makkelijk.

balkonzept_desk_1

 

Het is als het ware een soort van systeem dat je over de rail van je balkon moet hangen. Aan de ene kant zit een soort van tafeltje waar je vanalles kan opzetten, aan de andere kant een soort van bakje waar je dingen kan inzetten. De opties worden dus echt wel eindeloos. Bij een zomerse dag kan je gewoon van thuis uit werken met je laptop op het balkon. Genietend van een uitzicht wordt je balkon een hele inspirerende werkplek. In het weekend nodig je vrienden uit en kan de BalKonzept weer dienst doen als tafeltje waar je je tapas en wijn op kan plaatsen. Alles voor een gezellige middag of avond in de zon. Heel erg multifunctioneel en handig dus.

 

balkonzept_desk_3

De BalKonzept is stevig genoeg om een laptop, planten, of wat borden en glazen en bijhorende wijnfles te dragen. Het is wel de bedoeling dat je in het bakje aan de ene kant een tegengewicht stopt. Een paar mooie kleurrijke plantjes geven je balkonnetje direct dat extra zomerse gevoel. Maar naast een mini-tuintje kan je er ook perfect wat boeken of een wijnfles in kwijt.

LEES OOK:  Deze spiegel komt met ingebouwde computer én butler

Je kan hem bestellen voor 129 euro op de website van Rephorm Haus. Ze verkopen ook coole plantenbakken, bolle lampen en andere leuke items om je balkonnetje te pimpen. Maar wij zijn toch vooral fan van dit tafeltje.

Ontdek BalKonzept

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De award voor meest stijlvolle buitenkeuken gaat naar…

De nieuwste camera van Nest weet wie er thuis is