Transformeer je Apple Watch in een iPod Nano

We zien het wel meer dat designers nieuwe voorwerpen nemen en er een nostalgische weg mee opgaan. Zoals de Koreaanse ontwerper Joyce Kang, die terug wil naar de tijden van de iPod. Dit wordt duidelijk met zijn Apple Watch iPod Nano concept. Het betreft een hoesje waarin een uitsparing voor een Apple Watch 4 series is gemaakt, zodat het horloge het uiterlijk van de oude vertrouwde iPod Nano krijgt.

 

De knoppen onderaan het apparaat zijn puur voor de show, die werken niet. Met het touch screen van de Apple Watch of draadloze Airpods kan je je muziek beheren. Het nut van een dergelijke case is dus ver te zoeken, maar nostalgisch is het wel. Je kan het concept van Joyce terug vinden op Behance. Leuk om weten is dat hij intussen al een fabrikant heeft gevonden die zijn hoesje gaat produceren. Voor wie zijn Apple Watch in een fancy iPod wil omtoveren, kan dit dus binnenkort wel realiteit worden.

 

Written by Grietje

Digital adventurer | Kid-in-candy-store when it comes to gadgets, tech and innovation | Trend Strategist with the consumer top-of-mind

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Er bestaat nu een maaier voor je baard!

Dit bijzettafeltje wordt de ideale schuilplaats voor je kat